Disco-bowling i Bangladesh

Vanligtvist är torsdagar den största fest-dagen eftersom mer eller mindre "alla" är lediga fre-lör. Men ikväll är det inget jätteparty på gång, vilket gör det ännu tydligare att det är semestertider nu. Många expats har flyttat hem och många andra är på semester. Det är till och med ganska tomt på Nordiska klubben på lördagar! Det är iof skönt, för det betyder ju att man kan få lugn och ro vid poolen två dagar i rad om man så önskar :)

Igår var vi ett härligt gäng som var ute o bowlade på ett "Sports Center" i Mahakali. Det gick sisådär men vi skyller på att barnorna var sneda, hallå vi är ju i Bangladesh så den ursäkten funkar utmärkt ;) Några ordentliga bowlingskor fanns det inte heller så vi fick spela i våra sandaler och tofflor, förutom Nina då som hade högklackat - tur att det var en rejäl klack så det blev någorlunda stabilt iaf ;) Bowlingkloten som vi spelade med var också helt okey, bortsett från att hålen var smorda med något slags fett så vi blev helt svarta om händerna haha.. 
På det hela taget så var ändå bowlingstället över förväntan, efter en stunds tjatande fick vi övertalat personalen att spela en skiva som vi hade med oss och en stund senare satte de på disco-lamporna. Vips så var vi på disco-bowling en helt vanlig onsdagkväll i Bangladesh! 

Det blev väldigt dåligt med bilder under kvällen, men här är iaf en - Lisa (Emmas brors flickvän som är på besök) in action!

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Hej Jennie

Porslinet som du valde var jätte fint. Det måste vara roligt att shoppa loss både på tyger, kläder och porslin. När kommer du hem? Ska det bli skönt eller skulle du kunna tänka dig att stanna lite till? Imorgon är sista dagen innan min semester börjar och det ska bli obeskrivligt skönt. Hade man sagt att jag skulle arbeta en dag till hade jag dött, både kropp och själ ställer verkligen in sig på semester. Ha det bra

Kramar Yvonne

2010-07-08 @ 21:09:28
Postat av: Jennie

Hej!

Ja det är grymt kul att shoppa tyger o porslin! Dock rasslar pengarna iväg snabbare än man tror och dessutom tar det ju både plats och vikt i resväskan så det är tur att jag åker hem snart ;) På tal om hem så flyger jag på morgonen den 29:e och landar i Sverige vid midnatt. Det ska bli härligt att komma hem, men jag hade väldigt gärna bara varit hemma i en månad eller nåt och sedan flyttat tillbaka hit! Mina nuvarande arbetsuppgifter är så grymt roliga och för varje dag som går så blir man bara bättre och bättre kompis med alla andra expats här nere :)



Å vad härligt med semester! Längtar lite till mina lediga veckor jag också hihi.. Passa på att vila ut dig ordentligt :)



Kram kram

2010-07-09 @ 08:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0